Yritysliput.finnkinob2b.fi -palvelun käyttöehdot

Palveluntarjoaja
Finnkino Oy
Mannerheimintie 113
00280 Helsinki
[email protected]
puh. 09-1311 9205

Yleistä

Näitä ostoehtoja sovelletaan Finnkinon tuottaman verkkopalvelun yritysliput.finnkinob2b.fi käyttöön. Verkkopalvelussa voi ostaa yrityslippuja, Premium-yrityslippuja ja Herkkulippuja. Liput ovat tarkoitettu yritysten työntekijöiden palkitsemiseksi ja esimerkiksi yhteistyökumppaneiden muistamiseksi. Yrityslippuja voi ostaa digitaalisina ja fyysisinä lippuina. Yrityslipulla ja Premium-yrityslipulla voi maksaa elokuvanäytöksen Finnkinon verkkokaupassa, mobiilisovelluksella, teatterin kassalla ja lippuautomaateilla kaikissa Finnkinon toimipisteissä.

  • Yrityslipulla voi ostaa tavallisen näytöslipun, myös 3D-näytöksiin. Premium-salien (IMAX, iSense, Luxe, Maxim ja Lounge) näytöslippuihin tulee normaalilla yrityslipulla maksettaessa lisämaksu.

  • Premium-yrityslipulla voi maksaa minkä tahansa elokuvanäytöksen, myös näytökset premium-saleissa. Joissain tapauksissa Premium-lipulla ei voi maksaa näytöslippua, esim. ennakkonäytökset tai vastaavat erikoisnäytökset (esim. Ooppera). Erityisehdoista ilmoitetaan näytöksen sivulla Finnkinon verkkokaupassa.

  • Herkkulipulla voi lunastaa M-combon (M-kokoinen Popcorn tai Snacks ja 0,75 l hanajuoma) teatterin kassalla.

Yritysleffa- ja herkkulippuja myydään vain yrityksille ja niiden minimitilausmäärä on 30 lippua. Lippu on voimassa vuoden ostohetkestä, ellei toisin ole mainittu. Yrityslipun voi käyttää kerran ilmoitettuun päättymispäivään asti, mukaan lukien päättymispäivänä. Vanhentunutta lippua ei voi käyttää, eikä sen voimassaoloaikaa voi pidentää. Lippujen jälleenmyynti on kielletty. Herkkulippuja ei voi ostaa erikseen, ainoastaan yrityslippuoston yhteydessä.

Palveluun rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää lippuja omille työntekijöilleen ja yhteiskumppaneilleen sähköisesti palvelun kautta.

Palveluun rekisteröityminen ja lippujen ostaminen

Yrityslippuja myydään vain yrityksille ja muille elinkeinoharjoittajille. Yrityslippuja ei myydä yksityishenkilöille, eikä ostoon sovelleta etämyyntiä koskevaa palautusoikeutta. Yrityslippu, joka ostetaan tämän verkkopalvelun kautta, toimitetaan digitaalisina tai fyysisinä lippuina.

Fyysisiä yrityslippuja voi ostaa rekisteröityneenä asiakkaana tai yksittäisostoksena. Digitaalisten lippujen ostaminen ja lippujen lähettäminen sähköpostitse tai tekstiviestitse palvelun kautta edellyttää rekisteröintiä. Yritysasiakas vastaa siitä, että annetut tiedot ovat oikein ja että ne voidaan tarvittaessa tarkistaa. Mikäli yrityksen tiedot vaihtuvat palveluun rekisteröinnin tai oston jälkeen, tulee siitä ilmoittaa Finnkinolle viipymättä. Yritysasiakas vastaa omien tietojensa oikeellisuudesta ja tietojen käytöstä.

Tilausvahvistus ja kuitti toimitetaan oston jälkeen oston tehneen yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Lippujen lähettäminen palvelun kautta

Rekisteröityneenä yritysasiakkaana voit lähettää verkkopalvelusta ostetut yritysliput kätevästi omille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Kun lähetät liput palvelun kautta, toimitetaan ne kirjoittamasi saatteen kera yhteyshenkilöllesi joko sähköpostitse tai tekstiviestinä. Halutessasi voit myös tallentaa lipun numerosarjan omalle koneellesi tekstitiedostona ja toimittaa liput yhteyshenkilöllesi henkilökohtaisemmin.

Liput ostanut yritys vastaa lippujen jakamisesta omille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen, ja on näin ollen vastuussa palveluun ladattujen lippujen lähettämistä varten toimitettavien tietojen oikeellisuudesta. Finnkino ei vastaa itsestään riippumattomista toimitusongelmista, kuten esimerkiksi väärin syötetyistä vastaanottajan yhteystiedoista, virheellisestä sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta, operaattorin virheestä tai virheestä sähköpostipalvelimella, vastaanottajan liittymässä tai sähköpostiohjelmassa, tai mikäli viestin toimitus on estetty roskapostisuodattimen tai palomuurin toimesta.

Mikäli sama sarjanumero on toimitettu useammalle käyttäjälle, vastaa liput ostanut yritys korvaavan lipun toimittamisesta. Lipun jakavan yrityksen tulee ilmoittaa lipun voimassaoloaika lipun käyttäjälle selkeästi, etenkin jos toimittaa liput henkilökohtaisesti. Palvelun kautta toimitetuissa lipuissa lukee lipun voimassaoloaika. Lippuja tulee käsitellä huolellisesti ja tietoturvallisesti, välttääkseen lippujen joutumisen asiaan kuulumattomille henkilöille. Palvelun käyttäjä voi tarkastella toimitettujen lippujen tietoja käyttämällä lipun sarjanumeroa palvelun hakutoiminnossa. Finnkino ei voi tarkastella yksittäisten, jo toimitettujen lippujen tietoja.

Maksutavat ja laskutusehdot

Yrityslippuoston voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Mastercard, Visa, American Express). Oston voi maksaa myös sähköpostitse lähetettävänä pdf-laskulla luottotarkistuksen jälkeen. Joissain tapauksissa pidätämme oikeuden laskuttaa osto etukäteen.

Maksuehdot: 14 pv netto

Emme peri erillisiä käsittely- tai laskutuskuluja. Fyysisten lippujen toimittamisesta perimme toimitusmaksun. Maksuviivästyksestä peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain (633/1982) mukainen viivästyskorko.

Toimitusehdot

Finnkinon digiyritysliput toimitetaan viimeistään 24 tuntia rekisteröidyn oston jälkeen tai ensimmäisenä arkipäivänä viikonlopun jälkeen, ellei toisin ilmoiteta. Fyysisten lippujen toimitusaika on noin 2-6 arkipäivää. Lippujen toimittamisesta perimme toimitusmaksun verkkopalvelussa ilmoitetun hinnaston mukaisesti.

Näytöslipun ostaminen yrityslipulla

Yrityslipulla voi ostaa näytöslippuja verkkokaupasta osoitteessa www.finnkino.fi syöttämällä numerosarjan Sarjanumero/Alennuskoodi -kenttään, tai klikkaamalla Lisää sarjalippu, lahjakortti tai alennus -painiketta mobiilisovelluksessa tai lippuautomaatissa. Finnkinolla ei ole tietoa yrityslippujen haltijoista, ja ongelmatilanteissa olemme yhteydessä liput ostaneeseen tahoon.

Asiakaspalvelu

Mahdollisissa kysymyksissä koskien virhetilanteita tai maksusuorituksia, ota yhteyttä Finnkinon asiakaspalveluun [email protected]. Mikäli haluat lisätietoa lipuista tai muista Finnkinon tuotteista, ota yhteyttä [email protected].